יום רביעי, 16 בספטמבר 2015

פתות ביתי מעולה


ארוחת ערב סטנדרטית אצלנו זה  חביתה/ טוסט/ פנקיק/ קרפ/פסטה
כשהנסיכים מבקשים פינוק אז אני עושה להם פתות
אני תמיד מופתעת כמה פשוט זה וכמה טעים זה!

השבוע קבלנו את הבולגרית של משק צוראיל וזה הזדמנות נהדרת לפנק את בני הבית בפתות טעים


אז הנה המתכון "המאוד מסבך"

מצריכים:
מלאווח או בצק עלים
2 ביצים
גבינה בולגרית חתוכה
זעתר

ההכנה:
לוקחים עלה מלאוח או חתיכת בצק עלים גדולה וחותכים לחתיכות, לא מדוייקות
מטגנים במחבת טפלון עם טיפת שמן, למי שלא מקפיד על הגיזרה אז יותר מטיפת שמן
רגע לפני שהמלאוח מוכן מוציאים החוצה לקערה , מערבבים עם 2 ביצים טוב טוב , ומוסיפים את הגבינה בולגרית חתוכה
ועוד תוספות שבא כמו, תירס, פטריות , גבינה צהובה וכו'
ומחזירים למחבת לטיגון עד שהביצה מוכנה
מוציאים לצלחת ומפזרים זעתר
זהו!!





למהדרים רצוי לגרד עגבניה ולאכול ביחד
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה