יום רביעי, 24 בפברואר 2016

שורבה מקרונים

אנחנו ב2016 ויש עדיין אנשים שלא אוכלים שורבה לפחות פעם בשבועים???
אז לאור הממצאים הקשים שגיליתי אני שמחה לכתוב לכם את המתכון הסופר פשוט והמאוד טעים של שורבה מקרונים

מצרכים:
חצי קילו פסטה מסוג ביסלי גריל,,,,,עדיף
גמבה חתכה לרצועות רחבות
כף גדושה של שום כתוש
מעט שמן
כף פפריקה 
קופסת רסק עגבניות, הקטנה
מלח
מים
לאמיצים ואוהבי החריף אז גם פלפל ירוק חריף או צ'ילי 
לימון- למי שאוהב


ההכנה:
בסיר רחב, על להבה בינונית מחממים את השמן, מוסיפים את הגמבה, ואח"כ את הפפריקה והרסק עגבניות---- להקפיד רק "לפתוח" את התבילים ולא לשרוף- ממש שניונת של טיגון.
מוסיפים את השום גם למעט זמן טיגון שלא ישרף!
ומוסיפים את המים, על הגז עד לרתיחה
מוסיפים מלח  ואז את הפסטה
מבשלים על גז נמוך עד שהפסטה מוכנה
מכבים את הגז ---אם רוצים עם רוטב נוזלי אז מגישים במיידי אם לא מחכים כ5 דק' כשהמכסה סגור.
אני אוהבת לסחוט הרבה מיץ לימון -- אבל לא חובה
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה