יום שבת, 13 במאי 2017

מלבני פתי בר עם ממרח תמרים אגוזים וקוקוס

את העוגיות/עוגה הזאת אני תמיד מכינה ושומרת במקפיא.
עבודה של 5 דק' שאין מי שטעם ולא אמר wowwwww 



מלבני פתי בר עם ממרח תמרים אגוזים וקוקוס

מצרכים:
ממרח תמרים,את כולו, זה של שופרסל מצויין!


שרוול פתי בר, מרוסק גס
כוס אגוזי מלך מרוסקים
כוס (100 גרם) קוקוס טחון

ההכנה:
 1. מחממים מעט את הממרח תמרים במיקרו עד שיהיו "נוחים" לעבודה
2. מערבבים בקערה את הפתי בר עם הממרח תמרים, האגוזי מלך ומחצית מהקוקוס
3. מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפיה (שיהיה נוח להוציא) ומשטחים לגובה של 5 ס"בערך
4. מפזרים את שאר הקוקוס למעלה
5. מכניסים למקפיא לשעה מינימום- אני משאירה במקפיא עד רגע האכילה.
6. מוצאים מהמקפיא ופורסים למלבנים

בתאבון!


 קולקציית פתי בר של אסם כוללת


פתי בר הקלאסי. שברגע שהוא נפתח הוא מתחסל
פתי בר בטעם שוקולד מריר. כי אין כמו שוקולד
פתי בר קרמל . בול לעוגות מתוקות או לטבול בקפה

כולם במחיר 10.90ש"ח


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה